Skip navigation

http://en.wikipedia.org/wiki/John_Hejduk

The Wall House is a type of deconstruction of Le Corbusier’s ideas.   In this case, the soft piano curve volumes are attached to a wall, which takes them out of their original context – yet the volumes still represent discrete functional spaces. 

This house was built in the Netherlands after Hejduk’s death by a former student as a form of homage to his teacher.

800px-wall_house2

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: